Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lotus studiemodellen

Nieuws: Lotus studiemodellen

Toekomst Lotus ‘hot topic’

03.09.2010

Dat er heel wat staat te gebeuren bij Lotus is duidelijk. De website van het Britse merk vermeldt niet voor niets ‘The future starts here’, maar wat die toekomst inhoudt is ons nog niet duidelijk. Tijd voor een update uit het geruchtencircuit!

Laten we beginnen met de harde feiten. Lotus heeft aangekondigd dat het met de Evora S en IPS aanwezig zal zijn op de autosalon van Parijs. Daarnaast wil het merk een viertal studiemodellen presenteren waarover het merk verder nog geen officiële uitspraken wil doen. Ideaal 'voer' voor de nodige roddels.

Komt u maar!
Eén van de vier studiemodellen moet haast wel de gloednieuwe Esprit zijn, Lotus' antwoord op de Ferrari 458 en Lamborghini Gallardo. Een sportwagen die waarschijnlijk de beschikking krijgt over de V10 krachtbron uit de Lexus LFA of de V8 uit de Lexus IS-F. Volgens de geruchten wordt het tweede prototype een moderne interpretatie van de aloude Lotus Seven - de welbekende sigaar. Nummer drie en vier zijn vermoedelijk bolides met hybride aandrijving. Het gaat hier om een vierdeurscoupé, categorie Aston Martin Rapide of Porsche Panamera, en een tweedeurs coupé. Beide modellen beschikken over de aandrijflijn die we al eerder zagen in de Evora 414E en luiden een milieubewuste toekomst voor Lotus in. We zijn benieuwd!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model