Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lotus Evora

Nieuws: Lotus Evora

Lotus werkt samen met Mansory

18.02.2011

Op de Autosalon van Genève prijkt niet alleen het allernieuwste spul, ook diverse tuners staan er met hun laatste aanwas. Mansory bijvoorbeeld neem onder andere een door hen versierde Lotus Evora mee.

Niet Mansory, maar Lotus brengt enige informatie uit over deze verbouwde Evora. Lotus wil in de toekomst meer 'custom made' producten aanbieden en heeft de hulp ingeroepen van Mansory om daarvan alvast een voorproefje te tonen op de Autosalon van Genève. De combinatie van Britse klasse met buitensporige tuning is niet meteen wat je zou verwachten, maar het is niet de eerste keer dat Lotus verrassend uit de hoek komt.

Carbon
LotusBlijkbaar ziet Lotus potentie voor modellen die vol zijn gehangen met koolstofvezel. En Mansory voorziet daar graag in. De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat het bij deze Evora nog niet eens zo slecht uitpakt. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar we hebben wel eens erger meegemaakt van Mansory. Bij de Lotus Evora zijn de carbondelen (dak, frontsplitter, zij-skirts, motorkap, diffuser en achterspoiler) redelijk in balans met de auto.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model