Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lotus Evora

Nieuws: Lotus Evora

Lotus Evora scherper als Sports Racer

20.12.2012

Lotus presenteert de Evora Sports Racer, een model dat een brug slaat tussen de Evora S en de Evora GTE. Dat betekent weliswaar geen extra vermogen, maar wel een intensievere rijbeleving door techniek dat op scherp staat.

Herkennen doe je de Lotus Evora met Sports Racer Package meteen. Uniek zijn namelijk de lakken Aspen White, Carbon Grey, Nightfall Blue en Ardent Red. En telkens wordt de hoofdkleur bijgestaan door details in pianolak. Het dak, de frontsplitter, diffuser, zijskirts alsook de spiegelkappen en wielen zijn in hoogglans zwart uitgevoerd. De remklauwen om de geperforeerde remschijven zijn te verkrijgen in zwart of rood.

Rood leder
Veel rood vind je desgewenst ook in het interieur. Als optie zijn namelijk volledig lederen sportstoelen verkrijgbaar, luisterend naar de naam Venom Red. Is dit ongetwijfeld knallende meubilair (foto's ervan ontbreken helaas) iets teveel van het goede, zwart leder is ook mogelijk en dan zijn de stiksels van rood garen. Ook voor het dashboard, deurpanelen en middenconsole gebruikt Lotus dit, maar zijn de oppervlakken van een grijze suèdestof.

Techniek op scherp
Technisch zit de meerwaarde van de Lotus Sports Racer in techniek dat op scherp is gezet. Normaliter moet daarvoor dieper in de buidel getast worden. Onderdeel van het geheten Sports Pack is een sportmodus waarmee de gaspedaalreactie feller wordt, een sport-diffuser en geperforeerde remschijven. Ook de toerenbegrenzer kanlt er bij de Evora Sports Racer later in, en het Dynamic Performance Management biedt meer ruimte voor speels rijgedrag.
Wie naast betere prestaties ook meer luxe wenst doet er goed aan voor het Tech Pack te kiezen. Dat omvat zoal een hoogwaardige muziekinstallatie, DVD-speler, cruise control, een 7 inch touchscreen en Bluetooth-, USB- en iPod-connectiviteit.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model