Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lotus Elise S

Nieuws: Lotus Elise S

40th Anniversary Edition

28.11.2007

Lotus presenteert een gelimiteerde Elise S 40th Anniversary Limited Edition. Met dit speciale model viert Lotus het feit dat men inmiddels al 40 jaar auto´s produceert in het Engelse Hethel. Het actiemodel is rijk uitgerust en voorzien van speciale badges.

Nieuws Lotus Elise SDe 40th Anniversary Limited Edition is gebaseerd op het instapmodel van de Elise-range; de Elise S. Om het model een speciale touch te geven heeft Lotus diverse details aangepast. Zo is de auto gespoten in de speciale kleur Orange Premium. Verder zien we een standaard hardtop, een in kleur gespoten diffusor, oranje lederen bekleding en oranje kleuraccenten in het interieur. Bovendien zijn de remklauwen in kleur gespoten en is er een speciale badge gemonteerd. Onder de motorkap ligt een ongewijzigde versie van de viercilinder benzinemotor met een vermogen van 136 pk. De prijs is vastgesteld op € 53.600,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model