Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lotus Driving Academy

Nieuws: Lotus Driving Academy

Nu voor iedereen toegankelijk

23.12.2008

De Lotus Driving Academy was tot op heden alleen toegankelijk voor fabrikanten of Lotus-eigenaren. Maar met de introductie van de nieuwe dimensie Lotus Lincence kan voortaan iedereen met een rijbewijs deelnemen aan één van de rijvaardigheidstraining op het beroemde Lotus testcircuit.

Het Lotus Licence programma bevat een drietal categorieën: Bronze, Silver en Gold. Daarnaast is er nog de categorie Platinum, waarbij Lotus-instructeurs de deelnemer persoonlijk begeleiden door het programma. Allen zijn bedoeld om de rijvaardigheden van de deelnemer naar een hoger niveau te tillen waarbij het verhogen van rijervaring, de nodige techniek hiervoor en de mate van vertrouwen in de auto hoog in het vaandel staan.

Leuk testmateriaal
LotusAfhankelijk van de categorie wordt er onder andere geoefend op verschillende remtechnieken, het wisselen tussen de versnellingen, de handelbaarheid van een (sport)auto en het 'lezen' van de weg. Lotus zet de Elise S, Elise R en de Exige S in om de kunsten in de praktijk te brengen. Stuk van stuk auto's die qua handelbaarheid en wegligging tot de besten ter wereld behoren. Het zal dus wel even omschakelen zijn wanneer er weer in je Volkswagen Golf of Ford Focus naar huis rijdt.

Betaalbaar
LotusNaast een vermakelijke en leerzame dag voegt Lotus er nog een lekkermakertje aan toe. De verschillende trainingen zijn nog betaalbaar ook (de reis naar Engeland buiten beschouwing gelaten). Zo vraagt de Lotus Driving Academy voor de Licence Bronze £299, terwijl men voor de Licence Silver en Gold respectievelijk £499 en £799 betaald moet worden. Het Licence Platinum kost flink meer, maar voor £1299 beschik je dan ook de hele dag over een privé-instructeur.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model