Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lorinser Infiniti FX

Nieuws: Lorinser Infiniti FX

Infiniti FX van Lorinser

10.11.2011

Tuners van het merk Infiniti zijn zeldzaam. Onlangs gooide Infiniti zelf een balletje op met de ‘FX by Sebastian Vettel’. Maar wat als je geen fan bent van de regerend wereldkampioen Formule 1, dan kun je vanaf nu ook bij Lorinser binnenrijden. Als Rus zijnde dan, want voorlopig alleen daar te koop.

In tegenstelling tot de Infiniti FX waar Vettel zijn handtekening onder zette kun je bij Lorinser ook terecht met een FX30d. De Duitse tuner heeft juist de dieselversie van Infiniti's topmodel als uitgangspunt genomen voor hun creatie. Voor meer dieselkracht in jouw FX moet je echter niet zijn bij Lorinser, want ze hebben de 3.0 liter zescilinder ongemoeid gelaten. De tuning is louter visueel.

22 inch
Lorinser Infiniti FXLorinser heeft zich stevig uitgeleefd op het exterieur van de al van zichzelf opvallende FX. De af fabriek bumpers werden gedemonteerd en er kwamen markante exemplaren voor in de plaats. Door hun hoekige ontwerp vallen ze ietwat uit de toon in het ronde design van de FX, maar opvallend is het zeker. De vier rechthoekige sierstukken achter zijn onderdeel van het sportuitlaatsysteem. De eindpijpen zijn opgenomen in een subtiele diffuser die middels ferme zij-skirts aansluiting vindt met de van LED's voorziene voorzijde. En een stylingkit is niet compleet zonder gigantische velgen. Lorinser koos voor 22 inch exemplaren met extra glans.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model