Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus

Nieuws: Lexus

Lekkers van Lexus

09.01.2008

Lexus beloofde ons een paar jaar geelden dat het voortaan spannende auto’s zou gaan maken. Die belofte komen ze na met de nieuwe IS.

De nieuwe IS ziet er spannend uit –hij heeft diverse trekjes van diverse prototypes die de Japanners ons de laatste jaren voorschotelden. Vooral de scherpe neus is fantastisch. Maar wat de nieuwe IS vooral bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hem, met een dieselmotor te bestellen. De 2.2 diesel levert 177 pk. Lexus belooft dat het daarmee de krachtigste motor is zijn klasse is, maar dat klopt niet: bij Alfa is een 200-pk diesel leverbaar. Uiteraard is de nieuwe IS ook te leveren met een benzinemotor: een 2.5 V6 met directe brandstofinspuiting. Voor de liefhebbers is een sequentiële automaat met zes versnellingen leverbaar. En verder? Lexus belooft een uitermate veilige auto: een pre-crash safety sytem is evenals een actieve cruise control standaard en ook 10 bags, actieve bochtenverlichting en elektronisch ‘gestuurde’ demping, horen er bij. Eind dit jaar komt de nieuwe IS op de markt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model