Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus UX

Nieuws: Lexus UX

Dit kost de Lexus UX

06.12.2018

Vanaf maart 2019 is het dan eindelijk zover; dan zet Lexus haar compacte SUV, de UX, bij de dealers. En daar horen natuurlijk prijzen bij. Hier heb je ze alvast.

Lexus was er vroeg bij met het onthullen van de UX. Al sinds afgelopen maart weten we hoe deze nieuwkomer eruitziet. Maar plaatsnemen en rijden kan pas over enkele maanden. Laten we hopen dat geduld een schone zaak blijkt. Eén ding is alvast zeker: de zonder meer markante Lexus UX moet 44.495 euro kosten.En bij die prijs blijft het ook ongeveer, want er zal slechts één motorvariant beschikbaar zijn in Nederland. Het gaat om de UX 250h, een hybride met een systeemvermogen van 178 pk, gekoppeld aan een CVT-automaat.

Dit zit er standaard op
Naast het opvallende design prijst Lexus ook de standaarduitrusting van de UX. En daar is wat voor te zeggen, want elke UX is op z'n mint voorzien van het Lexus Safety System+, bestaande uit onder meer Adaptive Cruise Control, Lane Tracing Assist, Pre-Crash Safety System en verkeersbordenherkenning. Ook Bi-LED-koplampen, LED-achterlichten, 17 inch lichtmetalen wielen, climate control met geavanceerde Nanoe technologyTM en een parkeerhulpcamera en voorwielaandrijving zijn standaard. Optioneel is E-Four-vierwielaandrijving verkrijgbaar.Wachten tot maart 2019 hoeft overigens niet om alvast een goede indruk te krijgen van de Lexus UX. Breng daarvoor gewoon een bezoek aan Masters of LXRY (7-10 december); daar staat 'ie alvast op een bühne.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model