Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus RX-serie

Nieuws: Lexus RX-serie

RX volgens Branew

15.10.2009

De RX van Lexus is nou niet meteen een auto die wij als tuningobject zien. Überhaupt leent de modellenlijn van Toyota’s luxemerk zich niet gauw voor allerlei toegevoegde optooiing. Het Japanse Branew denkt hier anders over.

Branew heeft de RX 450h uitgekozen om op los te gaan. Lieten wij in onze rij-impressie met de RX nog weten dat de SUV in 't wit moeder aarde zelve lijkt. Met Branew's opsmuk erop geplakt van dit beeld helemaal niets meer over. Hele fijnstofwolken lijken er nu uit de uitlaatpijpen te komen.

Inhoud bodykit
Lexus RXOf Branew daadwerlijk de hybridekrachtbron onder handen heeft genomen is onduidelijk. Het stylingpakket omvat in ieder geval onderspoiler aan de voorzijde waarin twee stoken van LED's onderdak hebben gevonden. Zij-skirts zorgen voor de harmonie tussen vóór en achter. De achterzijde is eveneens opgetuigt met extra kunststof aan de bumper. Een diffuser met uitsparing voor het uitlaatsysteem maakt de RX optisch sneller. Het wielenassortiment telt negen smaken. Op de foto's is het type 'BW-101 Material Finish' zichtbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model