Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus RX 450hL

Nieuws: Lexus RX 450hL

Lexus RX krijgt 3de zitrij

17.11.2017

Dankzij spyshots hing het al in de lucht, maar nu is het ook bevestigd door Lexus. De RX 450h zal binnenkort te koop zijn met een derde zitrij. Op de LA Auto Show is de officiële onthulling.

De uitvoering met derde zitrij en twee stoelen extra gaat Lexus RX 450hL heten en zal te koop zijn vanaf het tweede kwartaal van 2018. Dat duurt nog zeker een half jaar, dus de Japanners zijn er vroeg bij met de introductie. De autoshow in Los Angeles vindt namelijk eind deze maand plaats.

Stuk groter
In tegenstelling tot diverse andere merken propt Lexus geen derde zitrij binnen dezelfde voetafdruk van haar grootste SUV (waardoor louter kinderen enigszins comfortabel op de achterste stoelen kunnen zitten). Nee, de RX 450hL zal significant langer zijn dan de vijfpersoonsuitvoering. Hoeveel langer weten we niet, maar onze spionagefotografen spraken eerder al over decimeters in plaats van centimeters. Desondanks zal er aan de hybride-aandrijflijn niet zijn gesleuteld. Dat blijft een 313 pk sterke krachtbron.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model