Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus RX 450h

Nieuws: Lexus RX 450h

Special Edition Lexus RX 450h

30.07.2013

Lexus levert tijdelijk een zeer rijk uitgeruste RX 450h met de toepasselijke naam Special Edition. De gelimiteerde RX 450h moet de verkopen van de hybride-SUV een extra impuls geven.

Meer RX 450h voor minder geld dan de normale uitvoering, dat vat de Special Edition (SE) wel zo'n beetje samen. Het actiemodel is leverbaar met 2WD- en AWD-aandrijving en ongeacht de keus daartussen beschikt de SE over de agressievere voorbumper van de F-Sport, tezamen met donkergetinte 19 inch lichtmetalen wielen. Ook is de SE voorzien van een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak (alleen leverbaar op de 2WD) of een panoramadak (leverbaar op zowel de 2WD als de AWD).

Prijzen
Wie de RX 450h Special Editon koopt steekt eigenlijk € 2.215,- in z'n zak, want dat bedrag kost de Luxury Line-uitvoering, die als basis werd genomen, meer dan wanneer deze voorzien moest worden van de genoemde extra's. Als SE bedraagt de vanafprijs tijdelijk € 69.950,- voor de 2WD en € 74.500,- voor de versie met AWD. Wegrijden na betaling kan direct, want het model staat al bij de dealer in de kleuren White Pearl, Satin Silver, Mercury Grey, Black, Starlight Black en Burgundy Red.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model