Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus RC Coupé

Nieuws: Lexus RC Coupé

Gefacelifte Lexus RC Coupé is er vanaf 49 mille

15.11.2018

Lexus heeft de RC in 't nieuw gestoken. Had eigenlijk niet gehoeven want het coupémodel oogde nog kakelvers. Maar ja, zo gaat dat nu eenmaal. Evenals dat er nu hernieuwde prijzen zijn.

De vernieuwde Lexus RC Coupé is per direct bestelbaar vanaf 48.995 euro. Voor dit geld rijd je de verder naamloze 300h Hybrid. Een andere motorisering is er namelijk niet.

Rijke standaarduitrusting
Standaard zit de RC al behoorlijk in de slappe was met zaken als gescheiden klimaatregeling, cruise control, een parkeerhulpcamera, stoelverwarming, 18 inch lichtmetaal en lederen bekleding. Ook automatisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels, Bi-LED-koplampen met lichtsensor, de Drive Mode Selector (met de rijmodi: Eco, Normal en Sport), LED-achterlichten, een uitgebreid multimediasysteem en elektrisch verstelbare sportstoelen zijn reeds bij de vanafprijs inbegrepen.

Luxer kan
Wil je toch nog meer luxe, dan schuift Lexus met alle plezier de Business Line of Luxury Line naar voren. Prijzen daarvan beginnen bij respectievelijk 52.495 en 57.995 euro. De RC Business beschikt bovenop de standaarduitrusting over het Lexus Premium navigatiesysteem, dubbele USB-poorten, parkeersensoren voor en achter, een regensensor en een stuurkolom die elektrisch verstelbaar is.
De RC Luxury voegt hier nog 19 inch lichtmetaal, Blind Spot Monitor & Rear Cross Traffic Alert, zelfdimmende buitenspiegels, decoratiepanelen met Shimamoku-hout, adaptieve cruise control en 'Triple' LED-koplampen aan toe.

F Sport (Premium)
Het topmodel van het leveringsgamma is de RC F Sport. Die uitvoering is zoals de naam al zegt visueel extra sportief uitgedost en is vergelijkbaar uitgerust als de Luxury Line. De prijs? Minimaal 58.495 euro. Tot slot is er nog de F Sport Premium tegen 61.495 euro. Deze is echt fully loaded

Concurrentievergelijk
Dat de RC Coupé er een marktconform prijskaartje op nahoudt blijkt wanneer we er de voornaamste concurrenten bij pakken. Zowel de Audi A5 Coupé, de BMW 4-serie Coupé als Mercedes C-Coupé starten eveneens om en nabij de 49 mille. De laatste is wat duurder dan de Lexus, de BMW ietwat goedkoper. Maar net als de Audi zijn ze dan kaler qua luxe.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model