Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus LS

Nieuws: Lexus LS

Lexus LS heeft de allure van Maserati Quattroporte

13.12.2016

Vergezeld door een ontluikende teaserafbeelding kondigt Lexus aan dat de nieuwe, vijfde generatie LS-serie zijn werelddebuut zal maken op de Detroit Motor Show. In de tweede week van 2017 vindt die show plaats.

Niet dat de voorgaande vier generaties een andere rol was toegedicht, maar nooit eerder is Lexus er zó op gebrand geweest om met de aanstormende LS de (Duitse) concurrentie omver te blazen. Eerdere spionagefoto's spraken daarin boekdelen.

Sportlimousine
Met welke eigenschappen Lexus dit precies wil gaan bewerkstellingen blijft nog eventjes een verrassing. Van het design kan alvast gezegd worden dat deze aanzienlijk minder ingetogen is dan voorheen.Sterker, afgaande op deze teaser en ook de belofte dat de LF-LC Concept als inspiratiebron diende, heeft de nieuwe LS zowaar de allure van een sportlimousine. Daar komt nog bij dat het Japanse vlaggenschip een achterwielaandrijver is, met dank aan het zogeheten GA-L platform dat de Lexus LC ook geniet. Nog een paar weken…

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model