Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus LF-CC

Nieuws: Lexus LF-CC

‘Lexus LF-CC gaat in productie!’

03.12.2012

We hadden het al voorspeld, maar nu is het zo goed als zeker. Tijdens een interview met Autocar heeft iemand binnen Lexus namelijk verklapt dat de LF-CC een voorbode van de IS Coupé is.

We hadden het in ons artikel over de Lexus LF-CC al een klein beetje voorspeld, maar de bevestiging dat de coupé er daadwerkelijk gaat komen is natuurlijk fraai nieuws. De Japanners geven hier duidelijk mee aan dat het zich meer dan ooit wil gaan meten met de hoofdzakelijke Duitse concurrentie in dit segment. En daarmee doelen we natuurlijk op de Audi A5 Coupé, de BMW 3-serie Coupé en de Mercedes C-klasse Coupé.

Cabriolet
In de loop van 2013 staat ons eerst de spiksplinternieuwe Lexus IS als sedan te wachten. Spoedig daarna is het tijd voor de IS Coupé alsmede een IS Cabriolet. Dan praten we echter over 2014 of wellicht zelfs 2015. De vraag of de energiezuinige hybride-aandrijflijn tevens in de tweedeurs-varianten zal sieren blijft voor ons evengoed een raadsel. Maar het lijkt ons een essentiële stap om de Duitsers een goede hak te zetten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model