Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus IS

Nieuws: Lexus IS

Lexus IS weer ietsje strakker

26.04.2016

Door al het overige autonieuws vanaf de Beijing Motor Show zou je de Lexus IS, die daar ook zijn werelddebuut beleeft, bijna over het hoofd zien. Maar hij is toch wel degelijk in 't nieuw gestoken.

We hadden er heel wat van verwacht, mede aangewakkerd door Lexus' enthousiasme, maar in feite valt nauwelijks spreken van een facelift. Op iets grotere luchtgaten in de voorbumper, een aangepaste 'spindle'-grille en een kwartet herkenede lichtunits na is alles bij het oude gebleven. Dus ook onder de kap. Wel nog nieuw zijn de trapeziumvormige uitlaten. Ze doen ons een klein beetje denken naar de IS F van weleer. Is dit een hint, Lexus?!

Groter display
Het interieur is vrijwel ongemoeid gelaten. De meesten zal het namelijk niet eens opvallen dat het infotainmentscherm een paar inches groter is uitgevallen. Pas zichtbaar wanneer je ermee aan het werk gaat is de snellere werking van de welbekende' muis' op de middentunnel. Daarop moeten we Lexus maar geloven.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model