Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Lexus IS-F

Nieuws: Lexus IS-F

Zijn dit echte foto’s van nieuwe Lexus IS-F?

30.09.2013

Lexus liet in het begin nog stellig weten dat er geen opvolger zou komen van de IS-F. Later waren er spyshots te zien die dit verhaal onderuit haalden. En nu laten kiekjes uit het magazine Best Car deze IS-F in volle glorie zien. Of is ie gephotoshopt?  

Het is absoluut geen uitzondering dat een Japanse tijdschrift de beschikking heeft over foto's van nieuwe modellen die nog niet officieel gepresenteerd zijn. Maar of dat ook hier weer het geval is kunnen we nog niet bevestigen. Mocht dit toch een Photoshop-gevalletje blijken dan zijn de credits bij deze voor de ontwerper. De kiekjes ogen namelijk behoorlijk levensecht. Het geeft ons in ieder geval een heldere beschouwing hoe de IS-F er uit gaat zien zonder camouflage.

Sportieveling
Dat we met een sportieve Lexus te maken hebben blijkt wel uit de vier priemende uitlaten achterzijde. De uit de kluiten gewassen grille kennen we van andere Lexus-modellen en ook de velgen zijn behoorlijk aan de maat. Op de motorkap zien we een luchthapper en zowel de zijkant als de achterzijde omvat behoorlijke luchtinlaten. Naar verluid krijgt de Japanner wederom een 5.0 liter achtcilinder met 455 paardenkrachten. Opnieuw een geduchte concurrent voor de BMW M3/M4, Audi RS4 en Mercedes C63 AMG dus. Naar verwachting komt hij in de zomer van 2014, maar wij zijn voorlopig heel benieuwd wanneer Lexus zelf met informatie naar buiten komt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model