Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus IS-F

Nieuws: Lexus IS-F

Lexus IS-F mogelijk zonder vervolg

14.03.2013

Zoals het er nu op lijkt komt er geen opvolger voor de Lexus IS-F. Op internet gonst het van de geruchten dat de IS-F in ieder geval als sedan niet meer terugkeert.

Het is absoluut niet zeker of de IS-F compleet van het toneel verdwijnt. Ondanks dat er slechts 486 exemplaren in de VS verkocht werden is er nog niets bevestigd dan wel ontkracht. De IS-F had in ieder geval zijn specificaties niet tegen. Een 5.0 liter V8 met 423 pk en maximaal 505 Nm koppel zorgde er probleemloos voor om tot een top van 270 km/h te komen.

Suggesties...
Verschillende media beweren dat de IS-F nog tot eind 2013 te koop zal zijn, maar Lexus houdt zich stil. Die kijken ongetwijfeld stiekem het liefst vooruit. Komt er dan een coupéversie van de IS-F in plaats van een IS-F sedan? Die geruchten gaan in ieder geval wel en zijn enigszins gestoeld op de Lexus LF-CC  zoals die vorig jaar in Parijs in de spolights stond. Zeker weten doen we niets. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model