Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus GS-F

Nieuws: Lexus GS-F

Lexus GS-F opent aanval op Duitsers

30.07.2013

De BMW M5, Mercedes E 63 AMG en Audi RS 6 krijgen onverwachts concurrentie uit Japan. Lexus schijnt te werpen aan een GS-F en die moet het Duitse trio het vuur aan de schenen gaan leggen.

Enkele weken geleden werden we verblijd met een vijftal spyshots van wat lijkt de nieuwe Lexus IS-F te zijn, de allersnelste IS ooit en hét Japanse verweer tegen de Germaanse M3, RS 4 en C 63 AMG. Maar Lexus heeft ook het performance-segment daarboven op de korrel, met een supersnelle GS-serie, naar verluidt GS-F geheten.

Karakteristieke uitlaten
Het is nog gissen naar de middelen die Lexus in gaat zetten om de GS-F een indrukwekkende snelheid te geven, maar dat de M5, RS 6 Avant en C 63 AMG, na concurrentie uit het nabije westen, ook weerstand uit het verre oosten krijgen is zeer waarschijnlijk. Rondcirculerende foto's van een donkergrijze Lexus GS in F Sport-tenue, maar met achteraan de typische uitlaten van de IS-F geven dit te kennen.

Imagebuilder
Tijdens het presenteren van de nieuwe GS-serie heeft Lexus vaak verkondigd dat het model nadrukkelijk is ontwikkeld met een sportieve inslag en een supersnelle variant zal dat natuurlijk alleen maar onderstrepen. Buiten dat wil Lexus zich maar al te graag een spannender imago aanmeten en de consorten van de BMW M5 hebben bij uitstek bewezen dat hun daden daarin positief werken. Laat dus maar komen, die GS-F!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model