Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus ES-serie

Nieuws: Lexus ES-serie

Dit vraagt Lexus voor de nieuwe ES

09.10.2018

De GS is niet meer. De Lexus ES is z'n vervanger. Een model en naam waarmee ze in de VS al langer vertrouwd zijn. Vanaf begin volgend jaar kunnen de Europeanen, waaronder ook wij, ermee kennismaken. Tegen welke prijs? Lees dan vooral verder.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Lexus wil minstens € 52.995,- voor de nieuwe ES hebben. En de Japanners houden het zeer simpel omtrent welke motorisering je voor dit geld krijgt; er zal namelijk maar één aandrijflijn beschikbaar zijn. Het gaat om een 2.5 liter viercilinder-benzinemotor die ondersteund wordt door een elektromotor. Een hybride-motor dus, waarvoor een vermogen van 218 pk wordt opgegeven en een gemiddeld verbruik van 4,7 l/100 km. Een CVT-automaat zorgt voor de overbrenging.

Uitrusting
Wat uitrusting betreft pakt de Lexus ES uit met zaken als Lexus Safety System+, een veiligheidspakket dat zoal signalering van fietsers en voetgangers in het donker bevat. Ook standaard is Adaptive High-beam System met 24 individuele LED-lampen.
Verder is er keuze uit twaalf carrosseriekleuren, waarvan Sapphire Blue en F White zijn voorbehouden aan de sportief getinte ES F Sport.De Lexus ES staat nog nipt dit jaar bij de dealer. De eerste afleveringen vinden begin volgend jaar plaats.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model