Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus CT200h

Nieuws: Lexus CT200h

Lexus presenteert eerste beelden CT200h facelift

12.11.2013

De CT200h heeft het in ons land de afgelopen jaren prima gedaan, maar om het gevecht aan te kunnen blijven gaan met zijn Duitse concurrenten heeft Lexus zijn hatchback een facelift toebedeeld. En dit zijn de eerst beelden die Lexus ons toestuurt.

De uiterlijke wijzigingen zijn beperkt gebleven. Het front krijgt het bekende familiegezicht mee door de implementatie van de 'spindle-grille' en aan de achterzijde werden de horizontale lijnen extra geaccentueerd. De Japanners beloven dat er onderhuids meer nieuws is te melden maar over welke modificaties Lexus het dan heeft blijft nog even onduidelijk. De fabrikant laat op deze twee kiekjes na immers niets los over de specificaties van de vernieuwde CT200h. Meer details worden tijdens zijn presentatie op 21 november op de Guangzhou Motor Show in China bekend gemaakt.

14%
We weten wel dat de vanafprijs van de vernieuwde CT200h net onder de € 27.000,- zal bedragen en dat 'ie in het eerste kwartaal van volgend jaar in de Nederlandse showroom zijn intrede doet. De vorige generatie was populair onder leasend Nederland en dat zal bij deze facelift niet anders zijn, gezien de 14%-bijtellingscategorie waar de CT200h binnen valt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model