Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus CT200h

Nieuws: Lexus CT200h

Lexus CT200h facelift krijgt bekende neus

14.10.2013

Officieel hebben de Japanners van Lexus nog niets bekend gemaakt maar wij hebben de eerste kiekjes van de gefacelifte CT200h onder ogen gekregen en die willen we je graag met je delen. Ze zijn afkomstig uit een folder en we kunnen stellen dat hij een behoorlijke nosejob heeft meegekregen.

Opboksen tegen gevestigde namen als de Audi A3 en de BMW 1-serie is niet erg gemakkelijk. Daar komt nog eens bij dat Mercedes met zijn A-klasse ook geen misselijke auto heeft neergezet. Het C-segment is zwaarbevochten en dus moet Lexus alle zeilen bijzetten om een fris ogende hatchback te bieden. De huidige CT200h gaat al weer zo'n drie jaar mee en dus achten de Japanners het hoog tijd hem aan een grondige optische inspectie te onderwerpen.

Flinke grille
Het moge geen verassing heten, ook de CT200h krijgt de fors bemeten voorgevel die we kennen van de IS, GS, RX en LS. In combinatie met zijn flinke achterspoiler, dikke bumpers en dito velgen geeft het de CT een sportief uiterlijk dat we nog niet van hem gewend waren. Het F-sportpakket, zoals deze aangeduid is, staat hem goed. Of de mannen van Lexus aan de achterzijde verassingen in petto hebben weten we nog niet. Daarvoor is het nog even wachten op de officiële berichten die waarschijnlijk richting de Tokyo Motor Show eind november wel zullen verschijnen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model