IAA 2011
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus CT200h F-Sport

Nieuws: Lexus CT200h F-Sport

Lexus CT200h sportiever als F-Sport

13.09.2011

‘De Lexus CT200h F-Sport, die was er toch al?’ Dat klopt, maar de Nederlandse wijkt op enkele punten toch af van de in Australië gepresenteerde versie.

De vorig jaar op de Australian Motor Show onthulde CT200h F-Sport beschikte over een aerodynamische bodykit met aangepaste grille, grotere wielen en een rijker, sportiever interieur. Ook de voor ons bestemde versie beschikt over deze zaken, alleen moeten wij het met 17 in plaats van 18 inch donkere wielen doen. De sportieve grille daarentegen is bij 'onze' CT200h F-Sport dubbel uitgevoerd en daarmee willen we zeggen dat de structuur zowel onder- als bovenin is te vinden. De rest van het exterieur komt overeen.

Leder
Lexus CT200h F-SportStandaard beschikt iedere CT200h over zaken als een in de binnenspiegel geïntegreerde achteruitrijcamera, Smart Entry met Smart Start, een uitstekend audio-systeem en LED-koplampen. Om de sportiviteit in de F-Sport te verhogen voegde Lexus daar bovenop een aangepast lederen stuurwiel en schakelpook, zwarte hemelbekleding, aluminium pedalen en geperforeerde 'Galaxy Black' lederen stoelbekleding (optioneel) aan toe.

Strakker
Technisch veranderde er niets. Wel zijn de standaard veren vervangen voor exemplaren met een meer sportieve inslag. Ook monteert Lexus in de CT 200h F-Sport standaard performance dempers om eventuele trillingen uit de carrosserie weg te filteren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model