IAA 2009
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus CT

Nieuws: Lexus CT

Lexus bereidt aanval voor op C-segment

20.08.2009

Al jaren kijkt Lexus met argusogen naar het succes van de compacte modellen van Audi en BMW. Daarom onderneemt het Japanse merk actie en bereidt een aanval voor op het C-segment. Tijdens de IAA in Frankfurt zal het merk hun wapenfeit tentoonstellen.

Aan het begin van 2009 presenteerde Lexus de HS250h voor Amerika. De voor Amerikaanse begrippen compacte middenklasser bleef helaas aan de andere kant van de plas, maar de techniek zal binnenkort vermoedelijk wel beschikbaar worden. Lexus is het succes van de Audi A3 en BMW 1-serie namelijk zat en is druk bezig met de ontwikkeling van een concurrent. Deze schets geeft de eerste kijk op de nieuwe Lexus die volgens de geruchten CT gaat heten.

Frankfurt
Volgens Lexus zal de conceptcar een mix van technische innovatie en baanbrekend design demonstreren. Het moet de lat in het compacte segment van premium auto's doen stijgen. Klinkt goed, maar de concurrent is niet mals in dit fel bevochten segment. We zijn dan ook zeer benieuwd. Halverwege september zullen de deuren van de IAA zich openen en kunnen we kennis maken met het studiemodel. Volgend jaar komt het Japanse merk met het productiemodel op de proppen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model