Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus CT 200h

Nieuws: Lexus CT 200h

Verbruikcijfers Lexus CT 200h

15.09.2010

Dat de Lexus CT 200h in aanmerking zou komen voor alle fiscale voordelen was al bekend. Maar dankzij welke verbruikcijfers dit behaald zou worden was tot op heden nog niet duidelijk. We praten je kort bij.

Tijdens de officiële bekendmaking konden we het jullie al bekendmaken; de Lexus CT 200h valt in de 14% bijtellingscategorie. Interessant nieuws voor veel zakelijke rijders, maar ook de particuliere consumenten profiteren van de hybride-techniek. Zo kunnen kopers de 136 pk sterke Lexus namelijk BPM-vrij aanschaffen en hoeven ze geen wegenbelasting te betalen. Daarnaast is de Japanner met een gemiddeld verbruik van 3,8 liter per 100 km zuinig te noemen en belast hij het milieu met een uitstoot van 89 g/km relatief weinig. Niet alleen een leasetopper in wording, maar ook voor particulieren zeer interessant. De gloednieuwe Lexus CT 200h staat vanaf maart 2011 in de Nederlandse showrooms. Een prijs is, evenals een standaarduitrusting, nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model