Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus CT 200h

Nieuws: Lexus CT 200h

Lexus schaaft de CT 200h bij

09.07.2012

De CT 200h heeft Lexus op de kaart gezet in Nederland en is nu op de details aangepast. De standaarduitrusting werd uitgebreid en een nieuw navigatiesysteem maakt zijn opwachting.

De CT 200h heeft dankzij zijn gunstige uitstootcijfers een ware revolutie betekent voor Lexus in Nederland. Bij zijn introductie was deze auto namelijk de allereerste hybride in het luxe C-segment. Bovendien hoefde Lexus zich geen zorgen te maken over 1 juli en alle perikelen die deze datum met zich mee bracht. De CT 200h is namelijk tot 2015 verzekerd van slechts 14% bijtelling dankzij een CO2-uitstoot van 87 g/km.

Rijker uitgerust
Om de animo op peil te houden heeft de Japanse fabrikant als extraatje enkele kleine wijzigingen doorgevoerd. Ten eerste is er een nieuw Lexus MoveOn-systeem aangekondigd. Dit systeem wordt aangedreven door de bekende software van TomTom en is bovendien voorzien van diens HD Traffic en Google Local Search-mogelijkheden. MoveOn is zowel te bedienen via een 5,8 inch touchscreen als via een afstandbediening en heeft een meerprijs van € 1.200,-.
De tweede verandering is dat de Soft Touch Pad-middenconsole, een regensensor en elektrisch inklapbare buitenspiegels voortaan toebehoren aan de standaarduitrusting. Bij de Luxury Line is voortaan ook de passagiersstoel elektrisch verstelbaar en opnieuw voor iedere CT 200h geldt dat de cabine van betere isolatie is voorzien waardoor, zeker bij elektrisch rijden, de auto nog stiller is geworden. De vanafprijs van de Lexus CT200h blijft echter ongewijzigd met € 29.690,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model