Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus CT 200h

Nieuws: Lexus CT 200h

Gratis racefiets bij Lexus CT 200h

18.04.2013

Bij de aanschaf van een nieuwe Lexus CT 200h krijg je momenteel een wielrenfiets cadeau. Deze ludieke actie is te danken aan de samenwerking van het Japanse merk met het fietsenmerk van de Belgische wielerlegende Eddy Merckx.

Het eerste contact tussen de Belgen en de Japanners ontstond toen Merckx afgelopen jaar zijn tijdritfiets in de windtunnel van Lexus wilde testen. Om dit verband kracht bij te zetten komen beide fabrikanten nu dus met de speciale actie. De ´gratis´ EMX-1 wordt afgemonteerd met een Shimano Ultegra-groep en Mavic Aksium velgen en heeft een retailprijs van € 2.195,-.

Twee pakketten
Naast de actie met de fiets komt Lexus ook met twee nieuwe pakketten bij een nieuwe CT 200h. Zo is er het Eddy Merckx Carbon pakket, dat een afsluitbare allesdrager, carbon spiegelkappen, carbonlook design dak en carbon interieurdelen omvat. Het pakket staat voor € 1.500,- op de prijslijst. Daarnaast is het Eddy Merckx Chrome-pakket beschikbaar. Hiermee wordt de nieuwe Lexus voorzien van een beschermstrip op de achterbumper en chromen ornamenten aan de zijkanten. Ook een Twinny Load fietsendrager ontbreekt niet. Het Chromepakket vraagt een extra investering van € 1.250,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model