Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lexus CT 200h F Sport

Nieuws: Lexus CT 200h F Sport

Lexus CT 200h F Sport

19.10.2010

Helemaal aan de andere kant van de wereld, op de Australian Motor Show, presenteert Lexus de CT 200h F Sport. De op de achtergrond zichtbare LFA geeft al aan om wat voor soort model het gaat.

Onderhuids is de CT 200h bij lange na niet een Lexus LFA met nog altijd een hybridemodule als dienstdoener voor de aandrijfkrachten. Desalniettemin kan 'hybriden' best sportief zijn. Middels iets meer aangezette bumpers, een stoerdere grille en groter 18 inch lichtmetaal in een duister tintje oogt de CT 200h net wat dynamischer. Het Ultrasonic Blue staat hem overigens ook niet verkeerd. De F Sport schijnt zelfs sportiever te rijden dankzij aanpassingen aan het onderstel en het monteren van een verlagingset.

Interieur
Lexus CT 200hBinnenin wordt de atletische houding gestalte gegeven met accenten als een sportstuurwiel, aluminium voetpedalen, een andere invulling van het instrumentarium en wat toegevoegde goodies als bijvoorbeeld de F Sport-emblemen. Ook lijkt het er op - als je van buiten naar binnen kijkt - dat Lexus sportief geprofileerde stoelen heeft gemonteerd waarbij de hoofdsteunen geïntegreerd zijn in de rugleuning. Of Lexus de F Sport ook na Europa haalt is onduidelijk. De reguliere CT 200h kunnen we in maart 2011 verwelkomen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model