Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lease Car of the Year 2011

Nieuws: Lease Car of the Year 2011

Lease Car 2011: BMW 5-serie

18.04.2011

De BMW 5-serie is uitgeroepen tot de ‘ING Lease Car of the Year’. Na een strenge selectie op diverse criteria als design, representativiteit, zuinigheid en milieu, kwaliteit dealernetwerk en uiteraard rijeigenschappen liet deze ‘ultieme zakenauto’ volgens de jury op bijna alle scores zijn tegenstanders het nakijken.

Economy: Citroën DS3
In de klasse Economy gaat de prijs naar de Citroën DS3. De winnaar scoorde niet alleen door zijn looks. Hij blonk in het bijzonder uit tijdens de praktijkdag. Daarnaast onderstrepen zaken als leveringsprogramma en variabele kosten zijn succes.

Business: Peugeot 5008
De Peugeot 5008 is gekozen tot winnaar in de klasse Business. Daarmee laat hij de Alfa Giulietta en de Lexus CT 200H Hybrid achter zich. Een uitmuntend vertoon op de praktijkdag lag ten grondslag aan deze keuze, aldus de jury. De 5008 is bovendien zeer betrouwbaar en gooit hoge ogen met de kwaliteit van de importeur- en dealerschap.

Business Plus: Volvo V60
De winnaar in de klasse Business Plus had verreweg de meeste aanhangers onder het stemmende publiek. Daarmee eindigt de Volvo V60 voor de Peugeot 508 en de Volkswagen Passat. Ook op het testterrein overtuigde de Volvo V60 de jury op een indrukwekkende wijze.

Executive: BMW 5-serie
In de klasse Executive laat de BMW 5-serie zijn twee Duitse tegenstanders het nakijken. De Audi A6 en Audi A7 eindigden op respectabele afstand van de BMW 5-serie, die bovendien werd gekozen tot overall winnaar van het event. De winnaar heeft volgens de jury het perfecte plaatje. In vrijwel alle scores eindigde de publiekslieveling bovenaan. Een terechte winnaar, die zich een jaar lang 'ING Lease Car of the Year' mag noemen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model