Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover

Nieuws: Land Rover

Sportieve Style Packs voor Land Rover

22.01.2009

Land Rover, de Britse fabrikant van SUV’s, introduceert een groot aantal nieuwe Style Packs voor de Nederlandse markt. De Packs combineren veelgevraagde extra´s voor een gereduceerde prijs.

Speciaal voor de Range Rover Sport komt de fabrikant met het Stormer Pack. Dit Pack bestaat uit een andere voor- en achterbumper, nieuwe grille in de metaalkleur Tungsten en een langere spoiler op de achterklep. Ook zitten er dorpelverbreders tegen de portieren in carrosseriekleur, een nieuw stylingpaneel voor de achterklep en rechthoekige uitlaateindstukken in het pakket. Het pakket wordt aangeboden voor € 5.000,-, wat een korting van € 1.500,- betekent.

Drie Style Packs voor Discovery 3
LandroverVoor de Discovery 3 biedt Land Rover drie verschillende Style Packs - interieur, velgen en styling - die al naar gelang het Discovery 3 model ook met elkaar kunnen worden gecombineerd. Het eerste Pack bevat lederen stoelbekleding in zwart of bruin en een Alpine navigatiesysteem. Het tweede pakket bestaat uit de 19-inch '6-Spoke' lichtmetalen velgen in unieke Chrome Shadow finish met 255/55 R19-banden. Pakket drie bestaat uit een groot aantal andere exterieurdelen zoals een andere voorbumper en andere uitlaateindstukken. De paketten zijn beschikbaar voor € 2.500,- (Pack 1), € 2.500,- (Pack 2) en € 2.000,- (Pack 3).

Ook drie Style Packs voor Freelander 2
LandroverBij de kleinste telg in het gamma van Land Rover zijn er ook drie pakketen beschikbaar. Voor € 2.500,- is er het Style Pack 1 met lederen stoelbekleding in zwart of bruin, een Kenwood navigatiesysteem en Bluetooth® handsfree-telefoonfunctie. Het tweede pakket is Style Pack 1 aangevuld met 19-inch '10 Spoke' lichtmetalen velgen in unieke Chrome Shadow finish met 235/55 R19-banden. Dit pack wordt aangeboden voor € 4.500,-. Het derde pakket bestaat uit Style Pack 2 aangevuld met een voorspoiler, achterskirt, side-skirts en dakspoiler in carrosseriekleur, grille in de kleur 'Tungsten' en verchroomd uitlaateindstuk. Het moet € 6.500 opleveren. Een aantrekkelijk aspect voor zakelijke rijders is dat de betreffende accessoires in de Packs niet worden meegerekend voor de bijtelling.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model