Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover

Nieuws: Land Rover

Aantrekkelijke actie voor Freelander en Evoque

25.10.2013

Om de Land Rover Freelander en de Range Rover Evoque nog eens extra uit te lichten presenteert het Britse merk voor beide modellen een actiepakket.

Voor een meerprijs van € 2.000,- is het Prestige Pack voor de Freelander 2 beschikbaar. Hij wordt dan lekker dik aangekleed met onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, Xenon-verlichting, parkeerhulp en een achterspoiler in carrosseriekleur. Binnenin ontvang -ie verwarmbare en elektrisch verstelbare lederen zetels in de kleur 'Ebony of Almond', een lederen stuurwiel en eenSilver- of Black Element dashboardboardafwerking. Tot slot krijg je ook een entertainmentsysteem met onder meer spraakbediende navigatie met TMC-functie en een Bluetooth-functie voor je telefoon. De Freelander met Prestige Pack is vanaf € 49.500,- te verkrijgen. Met het pakket kan het voordeel oplopen tot ruim zeven mille bij aanschaf van de Freelander 2 Si4 SE Automaat.

Pure Business Pack
De Pure-uitvoering van de Range Rover Evoque kan voor € 2.990,- uitgerust worden met het Pure Business Pack. Voor dat geld krijg je 18 inch lichtmetaal, lederen stoelbekleding, navigatie met spraakbesturing, Bluetooth voor de telefoon, 8 inch kleuren touchscreen en een 380 Watt sterk Meridian-geluidssysteem met onder meer iPod-aansluiting en USB-poort. Ook luxere vloermatten en binnenverlichting met variabele kleuren zijn bij het pakket inbegrepen. Het pakket bestellen bespaart je € 2.810,- vergeleken met de individuele optieprijzen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model