Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Land Rover Range Rover

Nieuws: Land Rover Range Rover

Range Sport ook als Autobiography

29.09.2009

Tegelijk met de Range Rover wordt de Sport ook leverbaar in de Autobiography uitvoering. Land Rover tilt de Range Rover Sport hiermee naar een hoge niveau en zorgt voor een individuele look van de SUV.

De Range Rover Sport onderging voor het modeljaar 2010 een kleine facelift. Land Rover friste het uiterlijk op en kwam met technische verbeteringen voor de SUV. Om de koper nog meer te verleiden introduceert het merk de Autobiography uitvoering. De uitvoering is te koppelen aan de twee krachtige motoren: de 510 pk sterke 5.0 liter Supercharged V8 benzinemotor en de 3.0 liter TDV6 turbodiesel met 245 pk.

Zes verschillende thema's
Range Rover SportNaast de standaarduitvoering, de SE en de HSE is de Range Rover Sport dus nu ook leverbaar als Autobiography. Dit pakket omvat zes exclusieve thema's met 'Duo-Tone' premium lederen bekledingen en unieke exterieuraccenten. Hieronder vallen bijvoorbeeld een grille, luchtroosters in de voorspatborden en 20 inch Diamond Turned' lichtmetalen wielen. Drie van de thema's - Cannes, Portofino en Valencia - hebben een meer op luxe georiënteerd karakter, terwijl de andere drie - Le Mans, Monaco en Monza - juist een nadrukkelijk sportief thema uitdragen door middel van nieuwe carrosseriedetails. De carrosseriestyling is overigens ook verkrijgbaar als een aparte optie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model