Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover Range Rover

Nieuws: Land Rover Range Rover

Lumma Design doet nieuwe Range Rover

12.04.2013

Geïnteresseerd in de gloednieuwe Range Rover, maar je vindt hem iets te flauw? Dan heeft Lumma Design de oplossing voor je. De Duitse tuner heeft namelijk een flink pakket aan agressieve bumpers, forse wielen en een aangepast uitlaatsysteem voor je klaar liggen!

Het Duitse Lumma Design, dat zich normaliter enkel waagt aan Duitse auto's als Porsche's en BMW's, is het Kanaal overgestoken om de Land Rover Range Rover een flinke optische kuur te geven. Van deze Lumma CLR R springen de enorme 22 inch lichtmetalen velgen en de grote sleuven in de motorkap het meest in het oog. De tuner beweert dat die motorkap door het gebruik van veel carbon tot wel 30% lichter dan het origineel.

Optioneel geluid
Lumma Design heeft zich nog niet aan de tuning van de motor gewaagd. Onder de kap vind je dus nog steeds de 5.0 liter V8-Supercharged met 510 pk, die met een optionele roestvrijstalen sport-uitlaatsysteem beschikbaar is. Wat het systeem doet laat zich natuurlijk makkelijk raden. Precies, de V8 nog meer laten brullen!

Nog breder
Van binnen zijn er slechts lichte veranderingen aangebracht. Lederen bekleding, velours vloermatten en aluminium pedalen zullen je tegemoet komen als je de deuren van deze Lumma CLR R opent. Momenteel wordt er achter de Duitse garagedeuren gewerkt aan een nog bredere bodykit voor de Range Rover. Lumma laat weten dat die niet lang op zich laat wachten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model