Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover Range Rover Evoque

Nieuws: Land Rover Range Rover Evoque

Evoque: Car Design of the Year

08.03.2011

De Range Rover Evoque heeft de titel ‘Beste Productiemodel’ gewonnen bij de Car Design of the Year awards 2010. Daarmee haalt de Evoque al een belangrijke prijs binnen voordat het model überhaupt op de markt is.

De Range Rover Evoque versloeg met ruime voorsprong mededingers als de Alfa Romeo Giulietta en de Audi A7. Noemenswaardig daarbij is dat de Car Design of the Year Award de opinie vertegenwoordigt van auto-ontwerpers zelf, waarbij een aantal toonaangevende Design Directors uit de auto-industrie deel uitmaakt van de jury.

Beste vertaling van conceptcar naar productiemodel
De nieuwe Land Rover Evoque achteraanzichtTijdens de Car Design Night op de openingsavond van de Autosalon van Genève, werd de Award gepresenteerd aan Gerry McGovern, Land Rover Design Director. "Ik ben enorm verheugd dat ik deze prestigieuze ontwerpprijs namens het totale Land Rover Design Team in ontvangst mag nemen. Dit is vooral zo'n belangrijke onderscheiding, omdat deze de mening vertegenwoordigt van onze collega's in de auto-industrie", verklaarde McGovern. Car Design News Editor, Eric Gallina, die de Award uitreikte, vertelde in zijn toespraak: "De Range Rover Evoque vertegenwoordigt de beste vertaling van concept car naar productiemodel die wij de afgelopen tijd hebben gezien. Het is overduidelijk waarom dit model is gekozen." "De Range Rover Evoque vertaalt de merkidentiteit van Range Rover naar een kleiner en bijzonder relevant product, zonder retro of kopie te worden", voegde Joe Simpson, Associate Editior, toe.

Bekijk ons aanbod tweedehands Range Rover

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model