Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover Freelander 2

Nieuws: Land Rover Freelander 2

Land Rover Freelander geprijsd

20.08.2010

Kort na het introduceren van de vernieuwde Freelander 2 maakt Land Rover de prijzen ervan bekend. Dankzij tweewielaandrijving en een schonere diesel is de compacte SUV bereikbaarder geworden.

De vernieuwde Freelander 2 is vanaf begin volgend jaar ook met 2WD-aandrijving te verkrijgen in combinatie met de verfijnde 150 pk sterke 2.2 liter diesel. Hierdoor kan Land Rover hun benjamin voordeliger in de markt zetten. De prijzen van de instapper eD4 beginnen straks bij € 37.900,-. Die van TD4 met 4WD blijft met € 39.900,- ongewijzigd, terwijl de vierwielaangedreven variant met automaat enkele duizenden euro's in prijs zal dalen. Hoeveel de exacte totaalprijs van deze versie bedraagt kan de importeur nog niet melden, maar reken op om en nabij de € 44.000,-.

En verder...
Land Rover FreelanderNaast de 150 pk sterke TD4 is de 2. 2 er ook als SD4 met 190 pk. Vierwielaandrijving en een automaat zijn standaard op deze krachtigste diesel en prijzen beginnen bij € 52.900,- voor de S-uitvoering. De SE en HSE vragen om een meerprijs van respectievelijk zes- en twaalfduizend euro. Tot slot is er de enige benzine, goed voor zes cilinders en een vermogen van 233 pk. Daarvan begint de prijslijst bij € 54.900,-. De vernieuwde Land Rover Freelander 2 staat begin oktober in de showrooms. In eerste instantie alleen met de 4WD-varianten, de tweewielaangedreven eD4 arriveert pas begin 2011 bij de dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model