Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover Evoque

Nieuws: Land Rover Evoque

Range Rover Evoque´s op wereldreis

20.07.2010

Overal zou je hem tegen moeten komen, en toch wisten wij de inmiddels onthulde Evoque nooit tegen het lijf te lopen. Niettemin heeft Land Rover honderden prototypes alle uithoeken van de wereld opgestuurd voor testdoeleinden. Tien daarvan zijn bijzondere kennismakingsexemplaren.

De Evoque zal pas in de zomer van 2011 worden vermarkt en dat geeft Land Rover mooi de gelegenheid hun nieuwe Range Rover nog volop aan de tand te voelen. Ondanks dat hij inmiddels is onthuld struinen honderden testexemplaren nog altijd overal ter wereld rond om zoveel mogelijk kinderziekten uit de SUV te halen en op te lossen. Teams van Land Rover-ingenieurs zullen naar 20 verschillende landen reizen om de Range Rover Evoque in de meest extreme omstandigheden te testen, van de Noordpool tot de woestijn en van de Duitse autosnelwegen tot het stadsverkeer van Tokio. Behalve de ingenieurs werkt Land Rover met 120 verschillende leveranciers samen om 17.000 afzonderlijke onderdelen en systemen te testen.

Gekleurd dozijn
Land RoverDie discretie is een bijkomend voordeel van het testen in afgelegen gebieden. Maar nu heeft Land Rover een ludieke actie op touw gezet met als doel de Evoque juist op te laten vallen. In twaalf metropolen rijdt sinds kort een funkygekleurde Evoque rond dat met een schreeuwende tekst de aandacht van omstanders opeist. Op deze manier wil Land Rover het publiek laten kennismaken met de Evoque. Deze niet te missen prototypes - het gekleurde dozijn maakt gewoon deel uit van de testfase - zullen te zien zijn in Londen, New York, São Paulo, Parijs, Milaan, Madrid, Berlijn, Sydney, Sjanghai en Moskou. Met de vakantieperiode voor de boeg zou je dus zomaar zo'n preproductiemodel in het vizier kunnen krijgen. Doe ons een plezier: maak er gelijk even een fotootje van en laat het ons weten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model