Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover Discovery

Nieuws: Land Rover Discovery

Discovery terug naar het origineel

12.05.2011

De Discovery en Range Rover zijn te dicht naar elkaar toe gekropen, aldus de directie van Land Rover. Dat blijkt tenminste uit gelekte documenten die het Engelse Autocar in handen kreeg.

Hoewel de Land Rover Discovery in 1989 op de markt kwam als ultiem werkpaard is daar bij de huidige generatie nog maar weinig van te merken. Het huidige model is stijlvol, chique en begenadigd met een weelderig rijkarakter. Bij de nieuwe generatie moet dat anders; terug naar de oorsprong. Het vijfde model in de reeks gaat dus opnieuw een traditioneel off-road werkpaard, voorzien van een stoer en ruig uiterlijk worden. Decadentie zal voortaan op het Range Rover-label van toepassing zijn, Land Rover moet weer Land Rover worden.

Nieuwe Defender
Uit de gelekte documenten blijkt dat de nieuwe Discovery met codenaam L661 halverwege 2016 van de band afrolt en weer echt onderdeel wordt van de Defender-familie. De oer-'LaRo' verschijnt eveneens in een nieuw gedaante (fabriekscode L660). Waarschijnlijk in de zomer van 2015.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model