Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover Discovery Sport

Nieuws: Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport te vroeg

26.08.2014

We hebben er weer eentje: een nog te onthullen auto die via een schaalmodel uitlekt. Dit keer is de Land Rover Discover Sport de ongelukkige.

Regelmatig is het bij de Duitsers raak (en dan in het bijzonder Mercedes), maar dit keer hebben de Britten een lek zitten bij een partnerfabrikant in miniaturen. Gelukkig voor Land Rover is de foto van de nieuwe Discovery Sport op schaal niet bijster groot en scherp, waardoor het toch nog enigszins een verrassing blijft als op 3 september aanstaande het doek er officieel van af gaat.

Opvolger Freelander II
Voor wie het nog niet heeft meegekregen: de Discovery Sport is de plaatsvervanger van de Freelander II en het eerste gezinslid van een heuse Discovery-familie dat tegelijkertijd een (sub)merk an sich is geworden. Eigenlijk net zoals Range Rover dat is binnen Land Rover. De uiteindelijke Discovery-familie zal bestaan uit drie modellen: de Discovery Sport, de ‘klassieke’ Discovery zoals we hem nu kennen en een model tussen deze twee Disco’s.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model