Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover Discovery 4

Nieuws: Land Rover Discovery 4

Luxe in detail: Discovery 4 HSE Luxury

18.06.2012

Bij de Land Rover Discovery 4 HSE Luxury draait het allemaal om de details. De kleurstellingen en materiaalkeuzes maken de Discovery 4 chiquer dan ooit tevoren. Deze unieke topuitvoering is vanaf heden leverbaar voor € 104.900,-.

Ondanks dat de Discovery 4 een terreinreus is, benadrukt Land Rover met deze HSE Luxury vooral zijn weelderige karakter. De roofrails, spiegelkappen, luchtroosters en grille worden allen uitgevoerd in een lichte tint die zorgen voor een schitterend contrast. Daarbij worden ook de woordmerken Land Rover en Discovery 4 contrasterend uitgevoerd. Verchroomde sierlijsten over de onderzijde van de portieren en op de onderzijde van de achterklep alsmede 20 inch '10-Split Spoke' lichtmetalen wielen zijn eveneens kenmerkend voor deze gelimiteerde uitvoering die leverbaar is in : Santorini Black, Orkney Grey en, voor de eerste keer op de Discovery 4, de optionele premium lakkleur Havana.

Meest luxueuze Discovery ooit
'De HSE Luxury Limited Edition biedt de meest luxueuze specificatie die tot nu toe op de Discovery 4 is aangeboden' vertelt John Edwards, Land Rover Global Brand Director. Van binnen zie je dat terug aan het Windsor leder voorzien van Ivory contrasterende stiknaden en het Extended Leather Pack dat voor het eerst op de Disco leverbaar is. Daarmee wordt de bovenzijde van het dashboard geheel met leer bekleed. Dark Zebrana donkerbruin hout en hoogpolige luxe matten ontbreken evenmin terwijl voor een optimale geluidskwaliteit het Premium harman/kardon audiosysteem gemonteerd wordt.

Dieselkracht
De Discovery 4 HSE Luxury Limited Edition is beschikbaar met de 256 pk sterke 3.0 liter SDV6 dieselmotor, die de auto in 9,3 seconden van 0-100 laat accelereren en een topsnelheid geeft van 180 km/h. De motor is gekoppeld aan de 8-traps automaat van ZF. De speciale Discovery is verkrijgbaar vanaf € 104.900,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model