Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover Discovery 3

Nieuws: Land Rover Discovery 3

Lichte facelift Land Rover Discovery 3

16.04.2008

Land Rover heeft een lichte facelift doorgevoerd op de Discovery 3. De opvallendste wijzigingen betreffen de gewijzigde bumpers die voortaan in carrosseriekleur zijn gespoten. Verder heeft Land Rover de Discovery 3 op een aantal details aangepast.

Sinds het najaar van 2004 staat de derde generatie van de Discovery bij de dealers. Na de zomer zal Land Rover een licht gewijzigde versie de showrooms inrijden. De wijzigingen hebben voornamelijk betrekking op het exterieur. Zo zijn de voor- en achterbumper voortaan in de kleur van de carrosserie gespoten. Verder zijn ook de wielkasten, de deurgrepen, de ventilatieroosters in de zijschermen en de greep van de te openen achterklep in carrosseriekleur gespoten. Land Rover legt daarmee iets meer nadruk op luxe dan op het 4x4-karakter van de auto.


Nieuwe wielen en kleuren

Landrover Discovery 3Op de optielijst treffen we voortaan een nieuwe 19 inch lichtmetalen velg aan. De zevenspaaks velg maakt samen met drie nieuwe exterieurkleuren het plaatje compleet. In het interieur is het Bluetooth-systeem geupdate en levert Land Rover een nieuwe houtsoort voor de bekleding van het dashboard.

Debuut op de British International Motor Show

Zoals gezegd staat de vernieuwde Land Rover Discovery 3 vanaf augustus bij de dealers. Hij maakt zijn debuut op de British International Motor Show die in juli gehouden wordt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model