Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover Defender

Nieuws: Land Rover Defender

Nog een Limited LaRo Defender

19.01.2011

De Defender heeft al aardig wat Limited Editions achter zijn naam staan en Land Rover kan er maar geen genoeg van krijgen. Op de Autosalon van Brussel, die vandaag zijn deuren opende, staat een nieuwe: de X-tech.

De editienaam verraadt al een beetje wat de insteek van deze Land Rover Defender Limited Edition is, namelijk 'raw and edgy' zoals de Engelsen dat zo mooi met slechts enkele woorden kunnen omschrijven. Wij hebben al gauw zinnen nodig om hetzelfde duidelijk te maken. Gelukkig heeft Land Rover fraaie foto's meegestuurd ter ondersteuning en zoals je kunt zien is de Defender X-tech Limited Edition zowel in drie- als vijfdeursuitvoering verkrijgbaar. Met name bijzonder aan de speciale editie is het exterieur dat, afhankelijk van de uitvoering, is gehuld in Zermatt Silver of Nara Bronze. Deze eigentijdse kleuren worden versterkt door de contrasterende kleur van het dak en de wielkasten. Bij beide modellen is dit Santorini Black. Het plaatje aan de buitenkant wordt compleet gemaakt met glanzende, gitzwart 16 inch Saw Tooth-wielen.

Interieur
defenderOok het interieur kreeg een special treatment, al blijft het slechts bij het leggen van kleuraccenten. Bij de zilvergrijze Defender X-tech hoort louter een Ebony-interieur en het roesbruine exemplaar bevat of een binnenste in two-tone Ebony of Almond. Beide profiteren wel van lederen stoelwangen voor nog meer cachet. Het leveringsprogramma bestaat uit verschillende carrosserievarianten: een 90 Hard Top, de 90 Station Wagon, een 110 Station Wagon én als vierde uitvoering de 110 Station Wagon voorzien van een Utility Pack. Onder de kap doet de 122 pk en 360 Nm sterke 2.4 liter common-rail diesel dienst.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model