Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover Defender

Nieuws: Land Rover Defender

Aznom decoreert Land Rover Defender

17.06.2010

We kennen Aznom nog van de extravagante MINI Clubman Chateux. Opnieuw ging het Italiaanse designhuis de uitdaging aan met een Engelsman en wel de Land Rover Defender. Niet de eerste auto die in je opkomt om te decoreren.

Zonder aan de haal te gaan met de merkwaarden van Land Rover heeft Aznom de Defender naar een optisch hoogstandje weten te brengen. Aznom ging daarvoor juist niet zo rigoureus te werk als bij de Clubman Chateux, maar hield het juist aardig subtiel.

Zwart-wit met accenten
Land Rover DefenderVoor het exterieur gebruikte de tuner de hoofdkleuren wit en zwart en als accentkleur rood. Het interieur geniet van een oranje kleurstelling waarbij sommige details zijn opgetrokken uit koolstofvezel. De sportkuipen zijn afkomstig van Sparco en uitgevoerd in een combinatie van leder en alcantara. Beide leersoorten zijn ook op de tweede zitrij en in het bagagecompartiment aangebracht. De 2.4TD in het vooronder geniet van dertig extra paardenkrachten en plust 75 Newtonmeters in trekkracht. Het totaal komt daarmee op 152 pk en 435 Nm.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model