Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Land Rover Defender Rugby World Cup 2015

Nieuws: Land Rover Defender Rugby World Cup 2015

Bokaalridder: Land Rover Defender Rugby Cup Edition

09.06.2015

In Nederland leeft vooral voetbal, in Groot-Brittannië voetbal én rugby. Land Rover voelde zich dan ook vereerd toen het werd gevraagd als promotor van de prestigieuze Webb Ellis Cup in de aanloop naar de aftrap van het nationale rugbytoernooi.

Speciaal voor deze gelegenheid bouwde Land Rover Special Vehicle Operations deze Defender Rugby World Cup 2015. Compleet met pausmobiel-achtige etalage zodat iedereen, rugbyfans in het bijzonder, een goede blik kunnen werpen op de gouden Webb Ellis Cup.

Varende cocon
Nog ludieker was de wijze waarop de unieke Defender acte de presence gaf voordat hij officieel werd onthuld. Verscholen in een gigantische, 8,2 meter hoge, opgeblazen rugbybal gaf de auto een daverende entree door aan te komen varen over de rivier de Thames, tot aan de Tower Bridge in Londen. Eenmaal geintroduceerd is het de taak van de speciale Defender om de rugbysport via de tentoongestelde bokaal te promoten tot aan de rugbyfinale op 18 september en daarbij 13 stadions verspreidt over het Verenigd Koninkrijk aan te doen. De aftrap van het nieuwe seizoen zal plaatsvinden op 10 juni.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model