Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lancia Ypsilon

Nieuws: Lancia Ypsilon

Ypsilon VERSUS op komst

25.09.2008

De Lancia Ysilon VERSUS wordt tijdens zijn presentatie op de Paris Motor Show bijgestaan door diverse modellen van kledingmerk Versace. Deze laatste is deels verantwoordelijk voor het uiterlijk van de kleine Italiaan.

Lancia en mode gaan uitstekend samen. Dit wil de Italiaanse autofabrikant en modespecialist Versace nog eens extra benadrukken met de Lancia Ysilon VERSUS, die in een gelimiteerde oplage van 500 stuks zal worden gebouwd. De auto zoals deze in Parijs wordt getoond betreft nog een showauto, maar zal vanaf maart volgend jaar te koop zijn.

Modeverschijnsel
Lancia YpsilonDe Ypsilon VERSUS - vernoemt naar een modelabel van Versace - is te herkennen aan z'n bronzen carrosserielak genaamd 'Bronzino Bronze' en het Versus-logo op het dak. Het exterieur is verder aangekleed met 16 inch lichtmetalen wielen die evens bronskleurig zijn uitgevoerd. De grille, deur- en handgrepen en delen van de achterbumper bevatten dezelfde lakkleur.

Nog meer brons
Lancia YpsilonBinnenin is de huidige mode verder doorgetrokken in de bijzonder gestyleerde lederen stoelen met Versus-embleem. De stoelen glanzen aan alle kanten door de parelmoer afwerking. Versace is trots op haar label en dat uit zich in nog meer Versus-logo's in de hoofdsteunen, het dashboard en de deurpanelen. Het instrumentenpaneel, de dorpels en de omranding van de versnellingspook moesten ook aan een bronzen kleurbehandeling geloven.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model