Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lancia Thema

Nieuws: Lancia Thema

Lancia Thema 8.000 euro goedkoper

10.04.2013

De Lancia Thema is totaal geen succes, dat weten we allemaal. En toch houden ze hoop bij Lancia. De Thema is voortaan dan ook flink gunstiger geprijsd.

"We moeten eerlijk toegeven dat de Thema een tweede blik verdiend", zo sloten wij onze rij-impressie in januari 2012 af. De nieuwe Lancia Thema mag dan een rebadge zijn en op het eerste gezicht meteen genegeerd worden, wij konden er zeker een positieve kant van zien. Maar dan moet je de Thema die kans wel gunnen, en dat blijkt in de praktijk een groot probleem. Lancia zette in 2012 slechts 67 Thema's op kenteken waarvan ongetwijfeld het merendeel is ingezet als demo's. Slechts een handjevol klanten heeft zich dus aan de Thema durven wagen.

Prijsverlaging
Om de aantrekkelijkheid te verhogen heeft Lancia de prijslijst van de Thema herzien. Voortaan kan je instappen vanaf € 49.990,- in de Thema 3.6 V6 (286 pk en 340 Nm). Wie een dieselmotor wenst kan voor € 52.990,- in de 3.0 V6 (239 pk en 550 Nm) stappen. In alle gevallen levert Lancia de auto met lederen bekleding, elektrisch verstelbare stoelen met ventilatie, stuurverwarming, adaptieve bi-xenonverlichting, cruise control, keyless go, radio/navigatie, automatische niveauregeling, Uconnect Touch-systeem, Bluetooth Streaming Audio, Hill Start Assist, 18-inch lichtmetalen velgen en ambient light sfeerverlichting. Een heel compleet aanbod tegen een scherpe prijs. Maar of dat genoeg is?

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model