Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Lancia Musa

Nieuws: Lancia Musa

Facelift

03.09.2007

De Lancia Musa heeft een lichte facelift ondergaan. Lancia heeft de voor- en de achterzijde van het model op diverse fronten aangepast. Onderhuids bleef de techniek gelijk en in het interieur zijn het slechts minimale details die het verschil maken.

Nieuws Lancia MusaBehalve het nieuwe Lancia-logo zien we dat het front voortaan wordt gekenmerkt door diverse chromen details. Verder zien we een compleet vernieuwde achterzijde met geintegreerde LED-lichtunits. Ook op de achterzijde prijkt het nieuwe Lancia-logo en monteert de fabrikant voortaan een nieuwe achterbumper. Het exterieur van de Musa is leverbaar in 14 verschillende carrosseriekleuren en 4 nieuwe two-tone kleuren.

70 liter meer bagageruimte

Nieuws Lancia MusaIn het interieur zijn het de details die het verschil maken. Nieuwe kleuren, materialen en bekledingssoorten behelsen een groot deel van de facelift. Wel opvallend is de bagageruimte. Die is met maar liefst 70 liter inhoud toegenomen. Bovendien werd de tildrempel met 4 cm verlaagd.

Motorengamma

Lancia levert de vernieuwde Musa met de 77 pk en 95 pk sterke 1.4 liter benzinemotor, de 70 en 90 pk sterke 1.3 JTDm en de 100 pk sterke 1.9 JTDm.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model