Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini

Nieuws: Lamborghini

Puzzelstukje nummer vijf!

28.09.2010

Met nog twee dagen te gaan duwt Lamborghini het op een na laatste puzzelstukje door onze virtuele brievenbus. Het begint nu wel heel interessant te worden!

De marketingstrategie van Lamborghini werkt boven verwachting goed: de mysterieuze nieuwe Italiaan is op onze redactie het gesprek van de dag. Deze vijfde (van de in totaal zes) teaser brengt het speculeren op een nog hoger niveau. Op dit plaagplaatje is namelijk geen dakconstructie zichtbaar. Opmerkelijk, want op het derde puzzelstukje is toch wel degelijk een A-stijl te herkennen? We kunnen natuurlijk op het verkeerde been gezet worden door Lamborghini - door deze delen achteraf weg te hebben ´ge-Photoshopt´ - maar het blijft enigszins vreemd. Daarnaast lijkt het deel achter de hoofdsteun een soort rolbeugel te zijn die we normaal gesproken alleen in zo´n gedetailleerde vorm op een roadster tegenkomen.

KTM?!
Langzaam vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats, want met de informatie die we nu weten verwachten we dat eerste teaser de 'motorkap' laat zien. De rand rechts moet (één van) de ruitenwisser(s) voorstellen en de gaten het ventilatierooster in de kap. Het lijkt zodoende ook alsof het nieuwe studiemodel van Lamborghini een spitse neus krijgt zoals bijvoorbeeld de Tramontana R. Wij zetten momenteel dus in op een soort KTM-achtig model met voorruit en V10! Wellicht geeft de volgende en tevens laatste teaser ons nog die laatste hint die we zo nodig hebben om het plaatje compleet te maken. Onze e-mailbox zal in ieder geval open staan!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model