Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Urus

Nieuws: Lamborghini Urus

Lamborghini Urus bevestigd voor 2017

13.05.2013

De kogel is door de kerk: Lamborghini komt met een SUV en de eerder getoonde Urus Concept zal als inspiratiebron dienen. Stephan Winkelmann, de baas bij Lamborghini, deelde dit mee tijdens een event in Sant’Agata ter ere van het 50-jarige bestaan van zijn werkgever.

Lamborghini's nieuwe SUV, gemakshalve maar even Urus te noemen, moet in 2017 het levenslicht zien. Het model is een zeer belangrijke voor Lamborghini, want het is met deze auto waarmee het merk uit Sant'Agata een jaarproductie van 3.000 auto's wil halen. In 2012 werden in totaal 2.083 auto's geproduceerd.

Specificaties
Omdat Winkelmann heeft gezegd dat Lamborghini met een SUV komt en niet met een Urus die in vrijwel ongewijzigde vorm in productie gaat, is dus eigenlijk nog niet te zeggen hoe het uiteindelijke design en de specificaties van de auto er uitzien. De Urus Concept zou een 4.2 liter biturbo-V8 van Audi herbergen met een vermogen rond de 600 pk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model