Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Urus

Nieuws: Lamborghini Urus

China heeft z'n eigen Lamborghini Urus

31.05.2018

Om het eventjes voor de Chinese industrie op te nemen: het aantal kwalitatieve producten die daar al dan niet rechtstreeks vandaan komen nemen met rasse schrede toe. Nu de originaliteit nog. Want we hebben er weer eentje te pakken, een regelrechte kopie. En ditmaal is het Lamborghini dat de Chinezen mag proberen te stoppen via het gerecht.

Of de Italianen dat ook gaan doen, valt te betwijfelen. Lamborghini zal ongetwijfeld de verhalen kennen van andere merken die eerder al eens een appeltje hadden te schillen met de beruchte Chinese na-aperij. Het resultaat daarvan: nul op het rekest. En dus is de kans aanzienlijk dat Huansu Auto, een automerk van Beijing Auto Industries Corporation (BAIC), gewoon de vrije gang mag blijven gaan en deze overduidelijke Urus-kopie van de band kan laten rollen.

Wannabees
Een andere reden waarom Lamborghini wellicht niet naar de rechtbank zal stappen, ondanks deze ernstige breuk op haar intellectuele eigendom, is omdat het waarschijnlijk geen enkele klant zal verliezen aan de Chinese imitatie. De Urus van Huansa mag dan weliswaar als druppels water op the real deal lijken, onder de kap gaat er slechts een één-punt-vijfje schuil. Geen Lamborghini-rijder die zich daarin zal willen vertonen, enkele wannabees.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model