Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Parijs 2014

Nieuws: Lamborghini Parijs 2014

Lamborghini teast met mysterieus nieuw model

18.09.2014

"One perfection is achieved, you can just double it". Het zijn de enige woorden die Lamborghini meestuurt met de teaser voor hun primeur op de Autosalon van Parijs. Wij tasten letterlijk en figuurlijk volledig in het duister, maar een beetje speculeren is natuurlijk wel heel leuk. Daar gaan we dan!

Euh... Tsja... Verdubbelen? Maar wat? Het zal niet om de cilinderinhoud gaan, ook niet om het vermogen. Vierwielaandrijving hebben Lambo's ook al. Het aantal zitplaatsen dan? Dat zou heel goed kunnen. Er is al meermaals gerept over een GT-achtig model uit Sant'Agata Bolognese. Een tegenhanger voor de Ferrari FF. Hé, dat zou weleens de beste optie kunnen zijn. Het profiel doet immers in de verste verte niet denken aan een doorontwikkeling van de Urus SUV en ook een vierdeurs a la de Aston Martin Rapide zit er niet in. Wij zetten ons geld in op een vierpersoons coupé als spirituele opvolger van de Espada (zie foto) uit de jaren '60 en '70.

Hints?
Wie weet gaat Lamborghini ons in aanloop naar de show in Parijs nog een paar hints geven. Zo niet, dan kunnen we je op 2 oktober alles vertellen. Dat zal namelijk het moment zijn dat in de Franse hoofdstad het doek van de auto gaat.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model