Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Murciélago

Nieuws: Lamborghini Murciélago

Luidruchtig type: Yeniceri

02.11.2010

Yeniceri is de naam van een groep elitesoldaten uit het Ottomaanse Rijk dat erom bekend stond bruut en meedogenloos te zijn. Met veel stampij bestormden ze hun vijanden. Deze Lamborghini Murciélago van MEC Design Unicate kan een keel opzetten van 120 dB. Treffende naamkeus dus!

Unicate is een speciale divisie binnen de MEC Design Group dat zich normaliter louter met modellen van Mercedes-Benz bezig houdt. Het smakelijke tussendoortje tussen de Duitsers is de Murciélago van Lamborghini. Doel was om één van de luidruchtigste auto's te bouwen en de Italiaanse exoot blijkt daar uitstekend voor te lenen. Uitgerust met een nieuw ontwikkelde uitlaatsysteem kan de Murciélago met 120 dB produceren. Even Googlen levert de informatie op dat bij dit geluidsniveau de menselijke pijngrens begint. Ga dus vooral niet te lang achter deze Lamborghini rijden. Het bloed zo je zowaar uit de oren kunnen komen. Yeniceri had als naam dus niet beter gekozen kunnen worden.

Duistere looks
LamborghiniMet alleen luid gekrijs boezem je natuurlijk niet bij iedereen angst in. Een bijpassend duister uiterlijk werkt versterkend. Daarom hebben de heren van Unicate de Murciélago Yeniceri in het matzwart gestoken. Glanzend zwart 21 inch lichtmetaal eronder en ze waren al een eind op weg een sinister sfeertje te creëren. De LED-verlichting in de voorbumper én onder de dorpels is aangebracht ter decoratie en in het interieur vind je vooral heel veel koolstofvezel. Saillant detail is dat Unicate veel aandacht heeft besteed aan de aanwezige audio-installatie waar 2-weg speakers, een versterker en een subwoofer deel van uit maken. Alsof je daarvan kan genieten met zo'n kabaal vlak achter je?!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model